Wat zijn warmtegeweren?

Lynn de Koning

"Een pistool dat je schiet op de zon of een laserstraal." Ik vertel hen ook dat warmte geweren zijn een van de meest populaire soorten wapens op het slagveld, omdat het een laag onderhoud en is meestal erg goedkoop, makkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt voor zowel de bestrijding en andere dingen.

Ik heb ook onlangs gevraagd vele malen waarom ik niet mijn blog te bevorderen. Het antwoord is simpel: ik ben niet geïnteresseerd in de reclame-inkomsten van mijn blog. En ook al zijn er veel mensen op het internet die kunnen profiteren van mijn blog, ik wil niet een one-trick pony, omdat sommige kunnen een advertentie-vriendelijke website. Dus wat ik zou willen doen is om de mening van mijn lezers te krijgen, zodat als mensen graag mijn blog, kunnen ze graag mijn website of vind mijn blog nuttig. En, omdat ik niet graag advertenties, zal ik ook niet geld verdienen aan reclame of iets dergelijks. Zoals ik al zei, de reden dat ik niet wil om geld te verdienen is om deze gratis en gemakkelijk te gebruiken blog te handhaven. In deze blog zal ik mijn best doen om uit te leggen en ervoor te zorgen dat het gemakkelijk te gebruiken. Ik zal het bijwerken van de post zo vaak als ik kan (en zal e-mails te sturen naar lezers als ik moet). Dus, als je zin hebt om me te helpen, u doneren aan de Heat Gun Wiki hier, om me te helpen de blog en de informatie over het up-to-date te houden. Voor nu, hier zijn enkele van de dingen die ik zou graag zien toegevoegd: 1. Een meer gedetailleerde lijst van heat gun fabrikanten en distributeurs. Dit zou een enorme hulp voor mensen die willen een warmte pistool te kopen en willen weten welke fabrikant maakt het. 2. Zelfs Makita Haakse Slijper Op Accu kan een proefrun zijn. Een lijst van landen met de meeste warmtegeweren. (Ik weet zeker dat er een betere manier om dit te doen, maar ik ben niet zeker wat er nodig zou zijn om het goed te doen!) 3. Een lijst van warmtewapens die zijn getest en/of gecertificeerd om te vuren in de Europese Unie en/of andere landen . In tegenstelling tot Drankenkoelkast is het dus merkbaar bevorderlijker. Een aantal warmtegeweren zijn gecertificeerd door andere landen zoals Frankrijk, Duitsland en Australië. Ik heb deze certificeringen verzameld, en er is een groot aantal. In vergelijking met Schroevendraaier Hema, kan het merkbaar nuttiger om deze reden. Sommige landen hebben meerdere certificeringen en het aantal landen varieert. U zult merken dat de certificeringen van land tot land kunnen verschillen: een van de certificeringen is voor één land (bijvoorbeeld Spanje heeft drie verschillende certificeringen voor verschillende producten) en de andere certificeringen zijn voor verschillende soorten producten. De certificeringen kunnen worden in de vorm van "A" voor Europa en "B" voor Duitsland, "C" voor Canada, enz. Sommige certificeringen hebben een lange geschiedenis, en de meeste landen vereisen een soort van certificering ten minste eenmaal in de geschiedenis van het product. Ik verzamel deze certificeringen en zet ze op de websites van de producten die ik koop, zodat mijn lezers in staat zullen zijn om het type product dat ze kopen te begrijpen. Ik heb ook dezelfde soort certificeringen voor sommige van mijn eigen producten. Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals warmtepistool. Wanneer de certificeringen veranderen, voeg ik nieuwe certificeringen toe aan dezelfde producten.