Is het kopen van warmtepistolen het waard?

Lynn de Koning

De waarheid is dat in de meeste gevallen bent u beter af het kopen van uw pistool op een schietbaan of op een pistool winkel dan bij een pistool dealer.

Ik heb in de loop der jaren veel van deze uitspraken gehoord, maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die echt tot die conclusie moest komen. Er zijn een aantal dingen die we wel weten. Hier zijn enkele feiten die je misschien twee keer nadenken voordat je een pistool koopt: De meeste mensen hebben ten minste één pistool op hun persoon. We weten niet hoeveel wapeneigenaren er zijn in de Verenigde Staten, maar een ding dat we wel weten is dat een meerderheid van de wapenbezitters jonger is dan 40 jaar. In de meeste staten, zelfs als een persoon heeft een pistool op hen, kunnen ze dragen met hen alleen in hun huis. In veel staten is het illegaal om een pistool te bezitten en te dragen op openbare plaatsen. Er zijn meer dan 20.000 mensen gearresteerd elk jaar voor wapenmisdaden in de Verenigde Staten. Het is illegaal om een pistool te verkopen aan een misdadiger, en je bent onderworpen aan strafrechtelijke vervolging als je een pistool verkoopt dat illegaal is. Bekijk de vergelijking Scroll Compressor. De enige keer dat een pistool legaal zal zijn om te bezitten is als de persoon het pistool draagt in de winkel. Welk land produceert de hoogste kwaliteit warmtegeweren? We zijn een wapenbeheersingslobby. In tegenstelling tot warmtepistool, maakt dit het merkbaar meer aan te bevelen.

Als mensen vragen of ik een advocaat voor wapenbeheersing ben, zeg ik tegen hen: "Ik ben een advocaat voor wapenbeheersing." Ik zit al meer dan 20 jaar in de politiek. Ik ben betrokken geweest bij de National Rifle Association, de New York State Legislature, en de Illinois General Assembly. Ik heb gewerkt als een politieagent, en ik heb gewerkt voor de National Law Enforcement Officers Memorial Fund. Ik ben al 19 jaar wetshandhaver en ik zit in het Uitvoerend Comité van de Police Benevolent Association of Illinois. Ik heb ook gewerkt met de Illinois Peace Officers Association, evenals de American Association of State Highway Patrolmen en Police Benevolent Associations. Ik heb veel gelobbyd.