Hoeveel kosten warmtepistolen?

Lynn de Koning

$$$$. Dus als mensen me vragen over dit onderwerp, ik graag antwoord: Hoeveel krijg je uit hen?

Dit bericht is onderdeel van mijn blog over warmte geweren en de mensen die ze gebruiken. Voor meer informatie over kopen, kopen voor anderen of het vinden van wat warmte pistool is geschikt voor u, kijk dan op mijn vorige berichten hier.

U ook contact met mij opnemen via e-mail.

Laat me je een verhaal vertellen. De dag dat ik deze kocht, kocht ik het omdat het tegen de laagste prijs was die ik op EBAY kon vinden. Ik was in een haast om een goedkope warmte pistool te kopen om te testen in een testopstelling om uit te vinden of ik het moet kopen of niet. Toen ik erachter kwam dat deze eigenlijk een beetje duur was, was ik echt teleurgesteld. Voor die prijs wist ik dat deze niet goed zou zijn. De foto die ik gepost op Twitter van deze op zoek echt goed was een gevolg van mij met het in de koelkast voor ongeveer 7 dagen. Het zag er nog steeds zo uit. In tegenstelling tot Kruislijnlaser Met Statief is het dus merkbaar adequater.

Het probleem dat ik had was dat de thermopistool, die eigenlijk gewoon een ventilator is, is gehecht aan het handvat en ik was voortdurend bang dat het zou uitglijden. Dit gaf me het gevoel dat ik niet zeker kon zijn dat het niet zou gaan glippen. Ik kon nog steeds gemakkelijk in- en uitschakelen van de zijkant of terug. Dit is een ernstig probleem.

Dus ik wilde een andere oplossing hebben. En ik moest goed nadenken over welk model van thermopistool ik zou moeten krijgen. Dit onderscheidt het van artikelen zoals warmtepistool. Ik had veel alternatieven meegemaakt. Bijvoorbeeld, ik had nagedacht over het kopen van de ThermoWorks ThermoMax fan, maar toen ik dat deed kon ik niet vinden van een prijs die was zelfs dicht bij de prijs van een regelmatige fan van deze omvang. Ik kon ook niet vinden van een goed model met de thermokoppel en thermistor (de thermistor is echt een leuk ding om te hebben, ook al is het niet echt nodig en is een grote pijn te maken). Dus ik dacht dat ik iets moest kopen met een aantal thermistors op.

Ik besloot om de ThermoWorks ThermoMax Fan te kopen, omdat het de meeste functies uit elk model.